Omul zilei

Farsă comică, după Victor Eftimiu

 Distribuţia:

Domnul Filimon: Gabriel Spahiu

Doamna Filimon: Carmen Moruz

Vagabondul: Mădălin Mandin

Leon: Gabriel Costea

Alice: Ioana Predescu

George: Ion Gâlmă

 

Regia: Dan Tudor

Scenografia: Roxana și Andrei Răduț

 

Regia tehnică: Constantin Bărbulescu, Vasile David

Lumini: Tudor Damian, Petrică Munteanu (maestru lumini), Tudor Smeu

Videoproiecție: Tudor Smeu

Sunet: Florin Aflorei, Ovidiu Grădinar (maestru sunet)

Sufleur: Marin Cârstea

Durata spectacolului: 1h 55 minute (fără pauză)

Data PREMIEREI: 5 martie 2023

Trailer spectacol

Preţuri bilete:

 • De la rândul 1 la rândul 5 – 40 lei/bilet;
 • De la rândul 6 la rândul 10 – 35 lei/bilet;
 • De la rândul 11 la rândul 16 – 30 lei/bilet;
 • Preţ redus – 15 lei/bilet.
  Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi şi studenţi.

  Vârsta recomandată 14+
  Participarea minorilor însoțiți de adulți (părinți) la spectacole unde vârsta copiilor este sub cea recomandată, se face pe răspunderea adulților (părinților) care îi însoțesc.
  Vă mulțumim pentru înțelegere.

Sinopsis

Reputatul regizor de comedie Dan Tudor, considerat de regretatul critic, Mircea Ghițulescu: „maestrul comediei îndelung așteptat”, revine pe scena teatrului „Sică Alexandrescu” din Brașov cu o viziune proprie, asupra piesei „Omul care a văzut moartea” de Victor Eftimiu, valorificând, ca nimeni altul situațiile comice, amplificând cu fantezie debordantă umorul absurd latent.
Dan Tudor creează un spectacol care seduce imediat spectatorul, surprinzând prin știința de a păstra povestea, inserând cu măiestrie momente imaginative uluitoare.
Reîntâlnirea cu un grup reprezentativ de actori ai teatrului brașovean: Gabriel Spahiu, Carmen Moruz, Mădălin Mandin, Gabriel Costea, Ioana Predescu și Ion Gâlmă, a reprezentat o bucurie și o emulație creativă proprii proiectelor inițiate de regizor.
Descoperirile făcute de-a lungul repetițiilor și dorința de a prezenta publicului acest spectacol de comedie și fantezie, reprezintă garanția unui mare succes de casă al teatrului „Sică Alexandrescu”.
Întrebarea care declanșează întregul lanț al incredibilelor situații este următoarea:”ce se întâmplă dacă, fiind la pescuit, în loc sa scoți din apă un pește, salvezi un om de la înec?!“
Ce se întâmplă apoi când,după ce îl introduci în propria casă, îți dai seama că: „pe cine nu lași sa moară, nu te lasă să trăiești”?!
Vă așteptăm să ne bucurăm împreună confirmând și adeverind talentul, bucuria, dăruirea, emoția în entuziasm și reciprocitate între artiști și public, într-un teatru discret, elegant… prilej de unică născocire !

Cronici

© Copyright - Teatrul Sică Alexandrescu