Prins în plasă
de Ray Cooney
Traducerea: Marian Popescu
Distribuția:
John Smith: Demis Muraru
Stanley Gardner: Mihai Giurițan
Barbara Smith: Gabriela Butuc
Mary Smith: Carmen Moruz / Ligia Stan
Gavin Smith: Tudor Hurmuz
Vicki Smith: Claudia Suliman
Tatăl: Gabriel Costea
Regia: Cristi Ioan
Scenografia: Alexandra Dumitru
Regia tehnică: Vasile David, Constantin Bărbulescu
Lumini: Petrică Munteanu (maestru lumini), Tudor Smeu, Tudor Damian
Sunet: Ovidiu Grădinar (maestru sunet), Florin Aflorei
Sufleur: Marin Cârstea
Durata spectacolului: 2h 10 minute (fără pauză)
Data premierei: 24 mai 2017
Preţuri bilete:
- De la rândul 1 la rândul 5 – 40 lei/bilet;
- De la rândul 6 la rândul 10 – 35 lei/bilet;
- De la rândul 11 la rândul 16 – 30 lei/bilet;
- Preţ redus – 15 lei/bilet.
Reducerile sunt acordate pentru pensionari, elevi şi studenţi.
Vârsta recomandată +16
Participarea minorilor însoțiți de adulți (părinți) la spectacole unde vârsta copiilor este sub cea recomandată, se face pe răspunderea adulților (părinților) care îi însoțesc.
Vă mulțumim pentru înțelegere.
Sinopsis
Comedia este despre un șofer de taxi din Londra, John Smith, bigam, cu două vieți și un program foarte precis pentru a jongla cu cele două soții, o nevastă în casa din Streatham și o altă soție în Wimbledon.
Ray Cooney este unul dintre cei mai apreciați creatori de comedii boulevard, care își realizează eroii și ipostazele în care îi pune cu precizia și minuțiozitatea unui ceasornicar. Fiecare personaj are un destin logic,nebunesc și tragic în același timp. Piesa ”Prins în plasă” are un ritm alert, totul se desfășoară între minciuni și înselăciune, de situații imposibile cu efect comic, de scene nebunești care nu știi cum se vor sfârși.
”Două ore, publicul brașovean va avea ocazia să uite de absolut tot ce înseamnă mici sau mari probleme. Să vină pentru că este sănătos și benefic pentru orice om să râdă în hohote. Nu este un spectacol cu care o să luăm premiul UNITER, însă e un spectacol care va fi extrem de bine primit de public, și dacă va fi și bine gestionat de către teatru, ani de zile îl vor juca! Am pus spectacolul acesta și la Nitra, un oraș din Slovacia, într-un teatru mare, și l-au jucat de 178 de ori! Teatrul Mic din București unde am pus în scenă „Bigamul” l-a jucat timp de 10 ani!”, spune regizorul Cristian Ioan.
”Strălucitoare? Este mai mult decât atât, este un triumf. Inteligenta construcție a structurii piesei, bucuria imaginativă, posibilitățile de acțiune comică… pun acest spectacol în topul greilor acestui gen dramaturgic. Asta da farsă!”, scria Daily Telegraph.