Regizorul Puiu Şerban se reîntoarce la Braşov, după o perioadă relativ lungă de timp, punând în scenă, cu actorii Teatrului Dramatic „Sică Alexandrescu”, un spectacol după nemuritoarea piesă a lui I.L. Caragiale „O noapte furtunoasă”.

Repetiţiile au început joi, iar conducerea Dramaticului braşovean speră ca, în cel mult două luni, spectacolul să poată fi jucat în faţa publicului.

„Şi sperăm ca publicul să o aplaude din sală. Am ales această piesă pentru că publicul, în general, este interesat de comedii, această atmosferă sumbră a zilelor actuale ne trezeşte dorinţa de a găsi refugiu în artă, iar Caragiale rămâne autentic, e tipul de umor care se pretează în orice situaţie şi e gustat de orice gen de public şi de orice categorie de vârstă”, a declarat vineri, pentru AGERPRES, secretarul literar al Teatrului braşovean, Diana Stegaru.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Dan Cogălniceanu, Mădălin Mandin,Trică Hristu, Claudia Suliman, Vlad Pavel, Simona Pop şi Ioana Bîndac.

Regizorul Puiu Şerban a mai pus în scenă la Braşov, cu actorii de la Teatrul „Sică Alexandrescu”, în 2008, piesa „Fanteziile sexuale ale soţului meu aproape m-au înnebunit”. AGERPRES/(AS-autor: Diana Dumitru, editor: Karina Olteanu)

ID: 6705147; Data: 2021-04-09 14:43:55; Fluxuri: Cultura – Media, Transilvania; Redactori: e:dia,v:kar

În curând „O noapte furtunoasă” De I.L. Cragiale în regia lui Puiu Șerban!

© Copyright - Teatrul Sică Alexandrescu